KDC

KDC onderzoeksagenda - klik hier om de laatste versie te downloadenHet KDC heeft zich tot doel gesteld waardevolle en innovatieve oplossingen te vinden voor de duurzame ontwikkeling van de Mainport Schiphol. In een nauwe samenwerking tussen de luchtvaartsector en de overheid worden doelen gesteld en wordt resultaatgericht te werk gegaan. De problemen zijn vaak van dermate complexe aard, dat meerdere partijen samenwerken in het onderzoek.

De projecten van het KDC zijn georganiseerd in de KDC-Onderzoeksagenda. Dit document bevat de omschrijving van de actieve projecten en het toekomstige onderzoek. Het document wordt eveneens door het bestuur gebruikt om de status en de voortgang van het onderzoek te monitoren. Daarnaast wordt de onderzoeksagenda gebruikt om prioriteiten tussen de projecten te definiëren en om een duidelijk overzicht van de onderzoeksinspanning te behouden.

De laatste versie van de KDC-Onderzoeksagenda dateert van versie 14 februari 2019 en is pdf hier (1.06 MB) te downloaden.

Zoeken

Opdrachtgevers

 

Partner KLM